NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Verhuizen

Praktische cadeau-ideeën voor vrienden of familie die gaan verhuizen

2 Minuten lezen
Verhuisspullen uitpakken

De komst van de feestdagen is bijna altijd een stressvolle tijd van het jaar. Daarbij verhuizen maakt het nog gekker en chaotischer, maar het gebeurt nog steeds. Het vinden van het juiste cadeau voor vrienden of familie is op zich vaak al moeilijk genoeg. En nog ingewikkelder als je bedenkt dat ze niet echt meer “spullen” willen of nodig hebben om in te pakken wanneer ze naar een nieuwe locatie verhuizen.

Hier zijn dus enkele super praktische, enigszins feestelijke en doordachte cadeau-ideeën voor degenen op onze lijst die in 2022 zullen verhuizen:

Doe een professionele verhuizer cadeau

Of ze nu om de hoek of door het hele land verhuizen, iedereen weet wat een gedoe het is om in te pakken, in te laden en te verhuizen. Overweeg het geschenk van het inhuren van een professionele verhuizer om deze diensten voor hen uit te voeren. Stel je de blik op hun gezicht(en) voor wanneer ze zich realiseren dat deze klusjes zullen worden gedaan door een deskundig verhuisbedrijf zoals Verhuisvoordeliger Delft.

Een opslagruimte verzenden

Degenen die inkrimpen, hebben mogelijk tijdelijke opslagruimte nodig terwijl ze zich in een kleinere ruimte vestigen. Er kunnen andere redenen zijn waarom deze aanschaf van tijdelijke opslag gunstig kan zijn voor degenen die verhuizen en misschien nog geen woonruimte hebben. Je kan overwegen om extra ruimte cadeau te doen aan degenen die dit op korte termijn nodig hebben. Deze ruimte kan zo simpel zijn als een hoekje van je kelder of garage om dingen tijdelijk gratis op te bergen.

Geschenken geven voor een nieuwe omgeving

Cadeaubonnen zijn een veelvoorkomend cadeau waarbij ontvangers ofwel kiezen wat ze willen kopen of deelnemen aan een vooraf gekozen plaats of evenement om van te genieten. Vooral voor degenen die verhuizen naar een onbekende stad of een locatie in een andere staat, kunnen cadeaubonnen specifiek worden gekozen om een ​​nieuwe, lokale arena, locatie of evenement te verkennen. Overweeg om een ​​van de volgende dingen cadeau te doen: een uitstapje naar de dierentuin of het themapark in de buurt, evenementen die binnenkort plaatsvinden en ze een pauze kunnen geven na de verhuizing, een cadeaubon voor een favoriete keten of een geliefd lokaal restaurant of massage sessies/spa-dag voor ontspanning na het verhuizen.

Er zijn ook verschillende soorten lidmaatschappen om te overwegen. Bedenk wat ze leuk vinden, en dit geschenk kan een speciale manier zijn om ze in dit nieuwe gebied te verwelkomen zonder er zelf bij te zijn.

Pak wat verhuisbenodigdheden in

Er is een overvloed aan cadeaus om te overwegen in de categorie verhuisbenodigdheden. Bijvoorbeeld: dozen, tape, markeringen, verpakkingsmateriaal om kwetsbare items te beschermen tegen beschadiging, etc. Maar denk eraan om een ​​beetje “out of the box” te denken wanneer het neerkomt op het maken van deze keuzes. Hoewel rollen tape een goede keuze zijn, zorg er dan voor dat je een tape pistool pakt om het proces echt te versnellen. Er zijn ook andere items die nodig zijn bij het verhuizen, waaronder schoonmaakbenodigdheden, handdoeken, wegwerp gerei, etc.

Een leuk niet-seizoensgebonden geschenk

Wanneer je na de vakantie verhuist, kun je nog steeds een leuk idee verzinnen om je vrienden of familie een attent cadeau te geven op, of vóór de verhuisdag. Een zorgpakket kan benodigdheden bevatten voor aankomst op hun nieuwe locatie, waardoor ze niet rond het openen van dozen hoeven te klauteren. Dit pakket kan vaak vergeten items bevatten, waaronder toiletartikelen, nieuwe tandenborstels en tandpasta, oploskoffie, reisartikelen zoals shampoo, een niet-bederfelijk ontbijt of misschien zelfs iets om van te snacken.

Gerelateerde berichten
Verhuizen

Leuk wonen checklist

2 Minuten lezen
Sta je op het punt om binnenkort te verhuizen? Dan zal je een drukke maar spannende periode tegemoet komen. Als je net…
Verhuizen

Checklist uit huis gaan

2 Minuten lezen
Thuis wonen is lekker makkelijk. Er wordt voor je gekookt en misschien zelfs kleding gewassen, maar het heeft natuurlijk ook zijn nadelen….
Verhuizen

Efficiënt verhuizen met deze tips

1 Minuten lezen
In dit artikel worden een paar handige tips gegeven door verhuisbedrijf Rotterdam waardoor je veel efficiënter kan verhuizen. Een verhuizing kan voor…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *