NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Huis

Wat te doen met een lege kamer in huis?

2 Minuten lezen

Heb jij thuis een extra kamer waar je niks mee doet? Dat is ontzettende zonde. Heel veel mensen zouden dromen van een extra vrije kamer. Maar misschien weet je gewoon niet wat je moet doen met die extra ruimte. Als dit het geval is, ben je hier op het juiste adres. We geven je de beste tips om iets moois te maken van je extra kamer. Als jij je hele huis wilt laten leeghalen kun je dat het beste laten doen door een professionele woningontruimer.

Logeerkamer

Een voor de hand liggende optie voor het gebruik van een extra kamer is een logeerkamer. Dit is niet moeilijk te creëren omdat het enige wat je echt nodig hebt een bed is. En het is super handig omdat gasten dan altijd kunnen blijven slapen. Dit is al helemaal ideaal als je familie hebt in het buitenland wat regelmatig op bezoek komt. Wil je parket in de logeerkamer? Werk deze dan af met parket plinten voor een volledig effect.

Thuiskantoor

Een andere optie voor de leegstaande kamer is om er een thuis kantoor van te maken. Ben jij een zelfstandig ondernemer, of ben je gewoon vaak thuis aan het werk? Dan is het heel relaxed om in je eigen huis een plek te hebben waar je jezelf kan afzonderen van het normale leven, zodat je je echt goed kan focussen op je werk. Bij het inrichten van een thuiskantoor heb je sowieso een mooi bureau met een een bureaustoel nodig en een goede pc. Daarnaast kan je ook in kasten al je papierwerk en dergelijke opslaan, of eventuele voorraad die je hebt.  

Extra badkamer

Ook kan je ervoor kiezen om een extra badkamer te creëren, zodat jij en je partner bijvoorbeeld een gescheiden badkamer hebben van de kinderen. Dit is vooral heel handig ´s ochtends wanneer iedereen tegelijk de deur uit moeten, en daarom aan het strijden is voor de badkamer. Als dit herkenbaar is voor jou kan een extra badkamer je een hoop rust geven. Daarnaast heb je ook helemaal geen grote ruimte nodig voor een extra badkamer, alleen moet je er wel rekening mee houden dat er zeer waarschijnlijk extra leidingen gelegd moeten worden. 

Studio 

Je zou ook van je extra kamer een studio of een soort hobbykamer kunnen maken. Hou jij bijvoorbeeld heel erg van schilderen. Maak hier dan je eigen schilderstudio van, waar jij je creativiteit de vrije loop kunt laten. Of ben jij heel veel met muziek bezig? Dan kan je er ook voor kiezen om je eigen studio te maken waar je zelf DJ muziek kan produceren, of kan drummen of gitaar spelen en ga zo maar door. Je kan deze ruimte dan goed isoleren met noppenschuim aan de muur. En voor de rest kan je de muziekstudio natuurlijk helemaal inrichten naar jouw wens. 

Verhuren 

Als jij in een stad woont en niet vies bent van vreemde kan je ook een kamer in je huis verhuren. Bijvoorbeeld op een website als airbnb. Hiermee kan je andere heel erg helpen en ontmoet je ook veel nieuwe mensen, waarmee je unieke ervaringen deelt. Zijn er grote spullen die je in een kamer kwijt wilt? Dan kan je ook de juiste middelen huren bij Verhuisliftdenhaag.nl – De beste verhuisliften.

Dit zijn een aantal ideeën van wat je kunt doen met een extra kamer. Hopelijk heb je hierdoor inspiratie opgedaan voor je eigen leegstaande kamer. Je kan natuurlijk ook een combinatie maken van meerdere kamers in een.

Gerelateerde berichten
Huis

Plissé hordeuren: wat zijn dat nou eigenlijk?

2 Minuten lezen
Een plissé hordeur, ook wel een plissé hor genoemd, is een type schuifdeur die steeds vaker in Nederlandse woonhuizen gebruikt. Deze stijlvolle…
Huis

Welke type houtsoorten bestaan er?

2 Minuten lezen
Er bestaan veel diverse houtsoorten in de wereld. Tegenwoordig is bijna alles in de wereld afkomstig van hout. Ook heeft iedere houtsoort…
Huis

Tips om jouw wooncomfort te verhogen

1 Minuten lezen
Je eigen huis is een plek om lekker tot rust te komen en een plek waar je je op je gemak moet…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *