NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Slapen

Voordelen van een elektrische boxspring

2 Minuten lezen
elektrische boxspring

Een goede nachtrust is cruciaal voor de gezondheid, waarom zou je daar dan niet in investeren?

Veel mensen willen werken aan hun gezondheid (meer sporten bijvoorbeeld), maar wat ze vergeten is dat je slaap ook enorm belangrijk voor je is. In deze blog zal ik beschrijven waarom ik een elektrische boxspring zo fantastisch vind en waarom dit jouw slaap zal bevorderen.

Goed slapen belangrijk voor de gezondheid

Om goed te kunnen presteren moet je genoeg uitrusten. Een goede nachtrust is cruciaal om je reactievermogen en scherpte te behouden. Een goed bed kan hierbij ondersteunen en je die extra comfort bieden om lekker te slapen. Ik heb daarom ook bewust gekozen voor een elektrische boxspring, omdat dit een matras is met een bedbodem. Een luxe bed wat voldoet aan al mijn slaapwensen. Voor een nacht goed slapen buiten je eigen woning kan je naar een hotel gaan inclusief stevig ontbijt en een dagje uit. Golden Tulip een prima overnachtingsplek om geheel tot rust te komen.

Nog even lekker chillen in bed

Een elektrische boxspring is verstelbaar en dus kun je de rugleuning lekker zetten om nog even televisie te kijken of een boekje te lezen in bed. Wil je voor het slapen nog even lekker chillen dan is een elektrische boxspring ideaal. Wel zou ik adviseren om niet teveel naar schermen te kijken voor het slapen gaan, want hierdoor maakt je lichaam minder melatonine aan en dit maakt je lichaam dan minder slaperig. Televisie kijken of Netflix is dus prima, maar als je echt gaat slapen zou ik eerder kiezen voor een boekje of bijvoorbeeld muziek luisteren in het donker.

Ultiem slaapcomfort

Met een elektrische boxspring heb je dus dat ultieme slaapcomfort gevoel. Het bed is dik, maar tegelijkertijd zacht. Daarnaast ook ideaal om lichamelijk tot rust te komen. Het bed is uitstekend geschikt voor mensen met fysieke klachten, want de boxspring zal voor verlichting zorgen. Er is namelijk een functie die het mogelijk maakt om het voeteinde wat omhoog te zetten. Deze functie zorgt ervoor dat er minder stress is op je lage rug (onderrug).

Herstel of rust uit

Ben je op zoek naar een bed waarin je lekker kunt uitrusten of herstellen dan is de elektrische boxspring iets voor jou. De elektrische boxspring is namelijk verstelbaar en dit maakt hem ideaal om te chillen of te herstellen van fysieke inspanningen. De hoge comfort van een boxspring is naar mijn mening onvergelijkbaar met een normaal bed. Neem een elektrische boxspring en de kans is groot dat jouw gezondheid flink zal verbeteren, omdat je beter en dieper zult slapen!

Gerelateerde berichten
Slapen

Bedden en boxsprings

2 Minuten lezen
Bedden zijn meubels waarop mensen slapen of rusten. Ze zijn er in verschillende maten, stijlen en materialen, en kunnen worden aangepast aan…
Slapen

De beste tips om uw beddengoed fris en schoon te houden

5 Minuten lezen
Een schoon, fris bed is iets waar we allemaal naar streven; het is een belangrijke factor voor een goede nachtrust en een…
Slapen

Vermijd deze dingen als je goed wilt slapen

2 Minuten lezen
De meeste deskundigen raden aan om tussen de zes en acht uur te slapen.Slapen is een eerste levensbehoefte van mensen en moeten…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *