NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Algemeen

Groot werk doen met de Ultimaker S5

1 Minuten lezen
3d printer design


Wanneer het om de grotere werken op het gebied van 3D printen gaat, dan is de Ultimaker S5 daar de meest geschikte printer voor. Juist omdat deze in een compact formaat komt en daardoor gemakkelijk op elke plek te gebruiken is. Daarentegen kunnen er wel grote prints mee worden gemaakt. Daardoor komen de desktopprinter en de industriële printer wel heel dichtbij elkaar. Waarbij ook de kwaliteit van het hoogste niveau blijft. Dit brengt dan ook een aantal belangrijke voordelen met zich mee. Op die manier is er door iedereen zeer goed mee te werken.

Gemaakt voor grote prestaties
De Ultimaker S5 is in de eerste plaats een printer die zakelijke gebruikers zal aanspreken. Werken met een 3D printer gaat tegenwoordig volgens de strengste eisen. Dat betekent bijvoorbeeld dat deze geschikt moet zijn voor productiedoeleinden. Wat bijvoorbeeld inhoudt dat de onderdelen 24/7 moeten kunnen printen. De fabrikant heeft dan ook gezorgd dat de optimale uptime te bereiken is, zonder dat de onderdelen het snel zullen begeven. Daarvoor zijn allerlei belangrijke ontwikkelingen ondergaan. Bijvoorbeeld waar het gaat om stabiliteit en robuustheid. Daarin loopt de S5 voorop onder de moderne printers. Dit is een belangrijk voordeel.

Welk doel heb je met de printer?
De Ultimaker S5 is door verschillende doelgroepen te gebruiken. Dit komt mede ook doordat er verschillende doelen mee te bereiken zijn. Zo is het bijvoorbeeld een geschikt model om te gebruiken voor de productie van eindproducten. Daarnaast is het echter ook een goede printer om bijvoorbeeld een prototype mee te ontwikkelen. Dit komt omdat gebruik wordt gemaakt van de technieken die leiden tot rapid prototyping. Zo kan je snel aanpassingen maken en het prototype ontwikkelen tot een optimaal en perfect product. Ook gereedschappen, hulpstukken en passtukken zijn ermee te maken. Dit biedt dus veel mogelijkheden.

De rol van de printer
Door de opkomst van de Ultimaker S5 is er op verschillende plekken in het werkproces voordeel te boeken. Door het ontwikkelen van de hulp- en passtukken kan de productie bijvoorbeeld flink gemakkelijker worden. Dit kan in het geval van grote projecten dan ook grote verschillen maken. Dat je er ook gereedschappen mee kunt maken, zorgt ervoor dat je ook allerlei andere werken ter plekke kunt doen. Dat maakt het voor zakelijke doelen een goed hulpmiddel. Terwijl ook de rol die de printer speelt in het ontwerpen niet vergeten mag worden. Ook daar is deze geschikt voor te noemen.

Gerelateerde berichten
AlgemeenBesparenBeveiligingEnergieHuisInterieurKlussenSanitairSlapenSlotenTuinVastgoedVerhuizen

Category

1 Minuten lezen
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *