NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Tuin

Looppoorten van De Wit Hekwerken

1 Minuten lezen
houten looppoort

Waar hekwerken worden geplaatst, zijn vaak ook looppoorten nodig. Bij De Wit Hekwerken zijn looppoorten en tuinpoorten te krijgen die perfect aansluiten op jouw hekwerk van je woning. De looppoorten zijn net als de hekwerken te verkrijgen in verschillende stijlen. Meer over de looppoorten die passen bij de hekken van De Wit Hekwerken lees je in dit artikel.

Materialen van de looppoort

Een looppoort is de kleinste van de verschillende beschikbare poorten voor je huis. De looppoort is gemiddeld een meter breed en tussen de halve meter en twee meter hoog. Doordat looppoorten in sommige gevallen op maat worden gemaakt, zijn er soms ook afwijkende maten mogelijk. De poorten zijn gemaakt van hout of staal. Als ze gemaakt zijn van staal, dan zijn ze vaak ook verzinkt waardoor ze beter bestemd zijn tegen regen en niet gaan roesten.

De drie belangrijkste stalen looppoorten zijn: de sierpoort, spijlenpoort en gaaspoort. De sierpoort valt op door de klassieke uitstraling van je woning en is natuurlijk gemaakt voor het toevoegen van een doorgang aan een sierhekwerk. De spijlenpoort valt voornamelijk op door de stevigheid en robuuste uitstraling. De spijlenpoort wordt het meeste gebruikt bij bedrijventerreinen. Gaaspoorten worden niet vaak gebruikt rondom een woning, als ze worden gebruikt is dit vaak bij tuinen of weilanden.

De houten looppoorten zijn net als de houten hekwerken gemaakt van geïmpregneerd of hard hout. Het geïmpregneerde hout is een stuk goedkoper maar ook een stuk minder duurzaam en gaat tussen de 15 en 25 jaar mee. Het hardhouten model gaat wel langer dan 25 jaar mee en is daardoor heel duurzaam voor je huis.

Prijs van de looppoort

Per materiaal en ontwerp is de prijs verschillend. De prijzen die we in dit artikel gebruiken zijn voor een looppoort van een meter bij een meter. Het grootste prijsverschil vind je bij de houten looppoort. De prijs ligt tussen de €20 en €500. Dit grote prijsverschil komt door het prijsverschil tussen geïmpregneerd hout en hard hout. De prijs van de ijzeren looppoorten varieert tussen de €130 en €300, afhankelijk van het type poort dat je neemt.

Gerelateerde berichten
Tuin

Hoe kan je door GEP Regenwater duurzaam leven?

1 Minuten lezen
Tegenwoordig is iedereen bezig met duurzaam leven en GEP Regenwater kan hierbij helpen bij het verbeteren van je woning. Dit is een…
Tuin

Op zoek naar Aqua Vivenda zwembad?

1 Minuten lezen
Aqua Vivenda is de specialist in alle varianten van zwembaden voor bij je woning. Als je op zoek bent naar een zwembad…
AlgemeenBesparenBeveiligingEnergieHuisInterieurKlussenSanitairSlapenSlotenTuinVastgoedVerhuizen

Category

1 Minuten lezen
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *