NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Energie

Ledverlichting in stedenbouw

2 Minuten lezen

Ledverlichting biedt verschillende mogelijkheden voor huizenbouw en stedenbouw, zowel binnen als buiten. Met de volgende voorbeelden van hoe ledverlichting kan worden gebruikt in huizenbouw en stedenbouw kan je hier vinden om inspiratie op te doen voor in je huis of in de stedelijke omgeving. In deze online lampenwinkel vind je alles wat je nodig hebt om je woning met ledverlichting te decoreren.

Buitenverlichting in steden

Ledverlichting kan worden gebruikt voor straatverlichting, parkverlichting en gebouwverlichting om de veiligheid en sfeer in steden te verbeteren. Ledverlichting is energiezuinig en gaat langer mee dan traditionele verlichting, wat bijdraagt aan kostenbesparingen. Daarnaast kan ledverlichting worden gebruikt in slimme steden om verlichting aan te passen aan de hoeveelheid verkeer en de veiligheid van voetgangers en fietsers te verbeteren.

Binnenverlichting in huizen

Ledverlichting kan worden gebruikt voor algemene verlichting in huizen, maar ook voor accentverlichting om bepaalde objecten of delen van de kamer te benadrukken. Daarnaast kan ledverlichting worden gebruikt voor sfeerverlichting om een ​​gezellige sfeer te creëren in de woonkamer of slaapkamer. Slimme verlichtingssystemen kunnen worden gebruikt om de verlichting op afstand te bedienen en aan te passen aan verschillende activiteiten.

Deze opties zijn er om te gebruiken:

2200K – Vlamwit: Deze tint heeft dezelfde helderheid als de vlam van een kaars en geeft een aangename uitstraling. Hij wordt vaak gebruikt om een rustgevende sfeer te creëren.

2700K – Extra warm-wit: Deze tint is ook gezellig, maar heeft iets minder een oranje tint dan 2200K. Hij wordt meestal gebruikt in de woonkamer.

3000K – Warm-wit: Deze tint heeft geen oranje gloed, maar is toch warm verlicht.

4000K – Neutraal-wit: Deze lamp wordt meestal gebruikt als werklamp. Ze past mooi in een studeer- of leeshoek.

6500K – Koud-wit: Deze kleur is niet ideaal voor de woonkamer, maar zou kunnen worden gebruikt als leeslamp voor oudere ogen.

2200K-1800K – Gedimd tot warm: Deze moderne oplossing is optimaal voor woonkamers. Bij het dimmen verandert niet alleen de helderheid, maar ook de kleur van het licht.

Buitenverlichting in woningen

Ledverlichting kan worden gebruikt voor buitenverlichting in woningen, zoals tuinverlichting en verlichting rondom het huis. Ledverlichting kan worden gebruikt om accenten te leggen op bepaalde gebieden van de tuin of om bepaalde objecten te benadrukken, zoals bomen en planten. Daarnaast kan ledverlichting worden gebruikt voor veiligheidsverlichting rond het huis, zoals bij de voordeur of de oprit.

Decoratieve verlichting

Ledverlichting kan worden gebruikt voor decoratieve verlichting in huizen en steden, zoals verlichting van bruggen, monumenten en gebouwen. Ledverlichting biedt mogelijkheden om creatieve ontwerpen te maken en lichtshows te organiseren. Bovendien is ledverlichting duurzamer dan traditionele decoratieve verlichting en kan het in veel verschillende kleuren worden gebruikt.

Verlichting in publieke gebouwen

Ledverlichting kan ook worden gebruikt voor verlichting in openbare gebouwen zoals scholen, ziekenhuizen en kantoren. Ledverlichting kan worden gebruikt voor algemene verlichting in openbare ruimtes en kantoren, maar ook voor specifieke toepassingen zoals verlichting in ziekenhuiskamers en operatiekamers.

Straatverlichting met sensoren

Ledverlichting kan ook worden gebruikt voor slimme straatverlichting met sensoren. Dit zorgt voor energiebesparing doordat de verlichting alleen wordt ingeschakeld wanneer er verkeer of voetgangers zijn en anders gedimd blijft. Hierdoor kan er tot 80% energie worden bespaard.

Gerelateerde berichten
Energie

Biomassa

1 Minuten lezen
Wind, water en zon zijn bekende bronnen van duurzame energie. Duurzame energie kom je tegen bij verschillende energieleveranciers voor je huis tijdens…
Energie

Hoe ziet de zoektocht naar online providers eruit?

1 Minuten lezen
Bent u op zoek naar een voordelig internet voor uw woning? Providers is de voordelige online partner. Maar wat heeft https://www.providers.nl/ eigenlijk…
AlgemeenBesparenBeveiligingEnergieHuisInterieurKlussenSanitairSlapenSlotenTuinVastgoedVerhuizen

Category

1 Minuten lezen
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *